iRhive

Документен електронен архив

iRhive: сигурност при съхранението на документи

Всяка една фирма генерира и обработва множество документи свързани с нейната дейност. Много често, обемът на тези документи нараства значително с развитието на фирмата и тяхната употреба и съхранение стават все по-трудоемки. Междувременно пристигат редица въпроси от клиенти, бизнес партньори, търговци, доставчици и други, които се нуждаят от отговори. Оторизираните служители трябва да имат незабавен достъп до всички тези документи. Бързото намиране на конкретен документ допринася за високата ефективност на работния процес във всяка организация. Съхранението на голям обем хартиени архиви крие рискове за загубата или повредата им. Това поражда необходимостта от съвременно решение за организация на документооборота и работните процеси - електронен архив iRhive. Налагането на безхартиени технологии ще ви донесе предимства, както от организационна така и от икономическа и чисто екологична гледна точка. Електронен архив iRhive ще Ви помогне да организирате и дигитализирате документооборота в организацията.

Професионалният избор за съхраняване, организиране и споделяне на Вашите документи

Електронен архив iRhive е цялостно софтуерно решение за организиране, управление и движение на електронни документи във Вашата организация, независимо дали е малка, средна или голяма фирма. Нивата на достъп до документите се определят от Вас. Всеки служител може да има различно право на достъп за различните типове електронни документи. Това гарантира допълнителна сигурност на Вашата информация. Системата за електронен архив спестява време на Вашите служители при търсене, обмен и достъп до документите, дори и в голям електронен архив.

Спрете да губите документи

БанкСофт ще Ви предложим архивиращ софтуер за управление на електронни документи и кореспонденция от ново поколение, с което получавате моментален достъп до всички видове документи. Създавате, споделяте и редактирате всички видове файлове. Забравете за загубата на време да търсите в хранилища или разточителното принтиране. Вече съхранявате и споделяте документи в мрежата, между различните отдели или служители чрез електронен архив iRhive.

За повече информация посетете официалния сайт на iRhive: www.irhive.com

Архивиране на файл Търсене в iRhive Потребителски права Тагове към документ Типове характеристики Системни права